Hallo from Romania

O primire călduroasă din Bremen, Germania. Vă doresc multă distracție cu cel mic (Google Translate)

Bun venit la forumurile de primăvară! Cred că putem învăța ceva și de la tine. Deoarece primăvara este foarte populară și în România, există și forumuri pentru primăvară? Poate am putea face schimb de idei?

Google translate hin
und wieder zurück:

Willkommen in den Frühlingsforen! Ich denke, wir können auch etwas von Ihnen lernen. Da der Frühling auch in Rumänien sehr beliebt ist, gibt es Foren zum Thema Frühling? Vielleicht könnten wir uns austauschen?
[Ohje...]😄

..hui, was ist hier los 😂
@ro.springer bine ai venit!
povestește-ne putin despre tine si Spring-ul tău 😉

Am Spring din Decembrie 2022, circul zilnic cu el aproximativ 60 km și îl folosesc exclusiv pentru naveta la birou. Sunt mulțumit de el, își face treaba fix pentru ce este făcut.

In România sunt peste 11.000 Dacia Spring pana acum și numărul continua sa creasca.
Din păcate, infrastructura electrică încă nu e foarte bine pusă la punct însă pe viitor se vor instala sute de stații in orașe și pe autostrăzi.
De cât timp ai primăvara ta?
cati km?
Esti satisfacut?
Am aproape 8000 km in 8 luni.
..hui, ce se întâmplă aici😂
@ro.springer bine ai venit!
povestește-ne putin despre tine si Spring-ul tău 😉
Am 30 ani și sunt mega pasionat de mașini electrice, fiind la prima experiența pe acest segment de ev.
Bun venit la forumurile de primăvară! Cred că putem învăța ceva și de la tine. Deoarece primăvara este foarte populară și în România, există și forumuri pentru primăvară? Poate am putea face schimb de idei?

Google translate hi
și înapoi:

Bun venit la forumurile de primăvară! Cred că putem învăța ceva și de la tine. Deoarece primăvara este foarte populară și în România, există forumuri cu tematică de primăvară? Poate am putea face schimb de idei?
[Ghid...]😄

Chiar este extrem de populară in România, din păcate un forum ca aici nu exista. Doar grupuri pe Facebook.

Hast Du auch das Geräusch beim Lastwechsel?
Also beim Übergang von Rekuperation zu Beschleunigung: "Klong", "Klonk", "Bang"?
Weisst Du wie die Rumänen darüber denken?

Aveți și zgomot la schimbarea sarcinilor? Deci, atunci când treceți de la recuperare la accelerare: „Klong”, „Klonk”, „Bang”? Știți cum cred românii despre asta?

Do you also have the noise when changing loads?
So when transitioning from recuperation to acceleration: "Klong", "Klonk", "Bang"?
Do you know how the Romanians think about it?

Aveți și zgomot la schimbarea sarcinilor? Deci, atunci când treceți de la recuperare la accelerare: "Klong", "Klonk", "Bang"? Știți cum cred românii despre asta?

Din fericire, eu nu am nici un zgomot. Masina merge fara probleme. Singura problema a fost cu un update de soft care mi l-au facut la dealer.

Din fericire, eu nu am nici un zgomot. Masina merge fara probleme. Singura problema a fost cu un update de soft care mi l-au facut la dealer.
Zum Glück habe ich keinen Lärm. Das Auto läuft ohne Probleme. Das einzige Problem war ein Software-Update, das sie beim Händler für mich durchgeführt haben.

(Übersetzung) ;)

Empfohlene Communitys

Zurück
Oben